Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی گفت: کمربندی شرق تهران که متأسفانه از اوضاع نابسامانی رنج می‌برد از موارد مهمی است که باید در برنامه های آتی مدیریت آینده شهری شهر تهران قرار گیرد. - اخبار اجتماعی -

جواد نیک‌بین در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به مهمترین معیار برای انتخاب نمایندگان شورای شهر، اظهار کرد: در وهله اول شخص باید تخصص لازم برای عضویت در یکی از کمیسیون‌های تخصصی شورای شهر را دارا باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ویژگی بعدی درک درست از نیازمندی و کاستی‌های شهر و توانایی طراحی نقشه راه متناسب با آن و همچنین شناخت جامع و کامل نسبت به ظرفیت‌ها و آسیب‌های شهری است که با کمک ظرفیت‌های موجود آسیب‌ها و مشکلات شهر را مرتفع سازد.

وی همچنین داشتن کارنامه کارآمد در احوزه جرایی را نیز ضروری دانست و گفت: با اینکه وظیفه اعضای شورا اجرای امور نیست اما این امر موجب انتخاب شهردار قوی و دقیق خواهد شد. پاکدستی نیز از مهمترین ملاک‌ها برای انتخاب اعضای شورای شهر است.

عضو کمسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: کمربندی شرق تهران که متأسفانه از اوضاع نابسامانی رنج می‌برد از موارد مهمی است که باید در برنامه های آتی مدیریت آینده شهری شهر تهران قرار گیرد تا با رایزنی های سازنده شهردار و هیئت دولت در راستای رفع مشکلات آن اقدامات لازم به عمل آید.

وی وجود زمین‌های بلااستفاده و بایر در سطح شهر  که دارای هیچگونه کاربری اعم از مسکونی، تجاری و یا فضای سبز نیستند را از دیگر مشکلاتی عنوان کرد که باید با برنامه‌ریزی دقیق برای آن  کاربری مناسب تعیین شود.

نیک‌بین همچنین گفت: شهردار آینده تهران باید شهر را به سمت شهر الکترونیک هدایت کند تا شهروندان از امکانات رفاهی بیشتری برخوردار شوند. تهران باید به تدریج به یک شهر برقی در حوزه حمل و نقل تبدیل شود و وسایل نقلیه بنزین و گازوئیل سوز آن برقی شود تا در کاهش آلاینده‌های هوا و صرفه‌جویی در مصرف انرژی های فسیلی و همچنین کاهش آلودگی صوتی و افزایش آرامش محیط گامی مؤثر برداشته شود.

این عضو مجلس شورای اسلامی افزود: شورای هر شهر متناسب با مشکلات شهر مربوطه باید برنامه‌ریزی دقیق و جامعی داشته باشد به عنوان مثال اولویت‌ها و برنامه‌های مهم شورای شهر آینده در کاشمر به عنوان چهارمین شهر زیارتی کشور و دومین شهر زیارتی استان باید به گونه‌ای باید باشد تا با راهبردهایی جامع و کامل به تمام نیازهای حوزه سیاحت و زیارتی این شهر پرداخته شود و در راستای توسعه و پیشرفت هرچه بیشتر آن اهتمام لازم به عمل آید.

وی در پایان سیاست‌زدگی و جناح گرایی را سمی مهلک برای شورای شهر دانست و افزود: انتخاب اشخاص شایسته با هدف تشکیل شورای شهری فعال و کارآمد می‌تواند جایگاه نظارتی این شورا را تقویت کرده و آن را از یک ماشین امضای صرف برای اجرای تصمیمات شهردار خارج کند.

مردم با انتخاب افراد پاکدست از تکرار فسادِ دوره‌ گذشته جلوگیری کنندبهره‌گیری از اقتصاد گردشگری برای ایجاد درآمد پایدار/ شاخص انتخاب اعضای شورای شهرکارکنان شهرداری تهران در دوره فعلی "بی‌سواد" و "مازاد" خوانده شدند!کار اصلی شورای شهر فعلی پرداختن به گذشته است!/شفافیت به انتشار عکس یک قرارداد نیست

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهرداری تهران شورای شهر تهران انتخابات شورای شهر شهر تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران انتخابات شورای شهر شهر تهران شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۵۴۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی ۵۲۰۰ گروه جهادی در فارس

ایسنا/فارس رئیس سازمان بسیج سازندگی فارس از ساماندهی ۵ هزار و ۲۰۰ گروه جهادی در سطح استان خبر داد و گفت: در ایام هفته بسیج سازندگی امسال یک هزار و ۲۵ برنامه در سطح استان توسط این گروه‌های جهادی اجرا خواهد شد.

علی اکبر طحان امروز، ۱۳ اردیبهشت‌ماه در نشست خبری با خبرنگاران در شیراز با یادآوری اینکه امسال از ۱۵ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه به نام هفته بسیج سازندگی نامگذاری شده است، به ارائه گزارشی از عملکرد یکساله بسیج سازندگی در فارس پرداخت و گفت: فعالیت‌های محرومیت‌زدایی بسیج سازندگی بسیار چشمگیر است چرا که خود مردم در قالب گروه‌های جهادی آستین همت بالا می‌زنند تا مشکلات را برطرف کنند.

وی افزود: بنا بود تا به ۳۷۲ روستا کار آبرسانی انجام شود که به کمک جهادگران و دستگاه‌های دولتی تا به امروز ۳۰۸ روستا از آب شرب منتفع شدند.

طحان یکی دیگر از اقدامات بسیج سازندگی را آسفالت راه‌های روستایی، بین مزارع، گلزار شهدا و راه‌های دسترسی به قبور شهدای گمنام عنوان کرد و افزود: ۹۴ پروژه آسفالت راه روستایی به متراژ ۲ میلیون ۷۰ هزار متر مربع به ارزش ۳۰۴ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ انجام شد.

رئیس بسیج سازندگی فارس همچنین از تفاهم همکاری با کمیته امداد استان برای تأمین یک هزار و ۲۰۰ واحد مسکن مددجویان ظرف دو سال خبر داد و گفت: طی یک سال اخیر ۵۵۷ مسکن تحویل مددجویان شده است.

راه‌اندازی مشاغل خانگی، نصب پنل‌های خورشیدی برای روستاییان، توزیع پهپادهای سم‌پاشی کشاورزی، احیا و راه‌اندازی کارگاه‌های اشتغال با اعتبار ۴۶۷ ملیارد تومان تسهیلات و همچنین کاشت یک میلیون اصله نهال ظرف کمتر از یک ماه از دیگر اقداماتی بود که طحان از آنان نام برد.

به گفته وی، مرمت و تکمیل ۸۰۰ واحد مسکن محرومان ظرف یکسال اخیر، تکمیل مساجد و مجتمع‌های فرهنگی مذهبی، بهسازی و مرمت راه‌های بین مزارع، احداث و تکمیل مخازن ۷۰ متر مکعب آب شرب، احداث و تکمیل استخرهای آب کشاورزی، احیا و لایروبی چاه و قنات، احداث و تکمیل کانال‌های سیمانی کشاورزی، تکمیل خانه عالم، تکمیل مجموعه‌های ورزشی، ساماندهی و مرمت گلزار شهدا و برنامه‌های متنوع امنیت غذایی، احداث و تجهیز ۲۰۰ کارگاه اشتغالزایی و اهدای ۳ هزار و ۳۸۳ سری جهیزیه به نیازمندان از دیگر اقدامات بسیج سازندگی طی یک سال اخیر بوده‌اند.

طحان از ساماندهی، هدایت و راهبری ۵ هزار و ۲۰۰ گروه جهادی در استان خبر داد و افزود: در ایام نوروز امسال ۷۶۴ گروه جهادی به استعداد ۹ هزار و ۸۶۷ نفر در ۸ عرصه عمرانی، بهداشت و درمان، فرهنگی و تربیتی، کمک مومنانه، آموزشی‌ و تحصیلی،‌ کشاورزی و دامپزشکی، آسیب‌های اجتماعی و مشاوره، اشتغال و اقتصاد در مناطق محروم استان خدمت‌رسانی کردند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی فارس بیان کرد: همچنین در ماه رمضان گروه‌های جهادی دست از تلاش برنداشتند و با راه‌اندازی پویش سراسری «خانه دوست کجاست» با همت ۵۰۰ گروه جهادی در ۲ موضوع توزیع افطاری که ۳۵۴ هزار افطاری ساده را بین مردم استان توزیع کردند و همچنین تعمیر و خانه تکانی منازل افراد نیازمند که ۴۳۰ خانه را تحت پوشش این طرح‌ قرار دادند، به ارائه خدمت پرداختند.

وی در ادامه برنامه‌های هفته بسیج سازندگی در استان را تشریح کرد و گفت: طی این ایام یک هزار و ۲۵ برنامه توسط گروه‌های جهادی در سطح استان اجرا می‌شود که ۲۴۵ عنوان آن مربوط به پروژه‌های محرومیت‌زدایی، ۱۴۷ عنوان برنامه اقتصاد و اشتغال، ۵۵۸ عنوان برنامه در موضوع خدمت‌رسانی جریان جهادی و ۷۵ عنوان برنامه کمک‌های مومنانه طی این هفته در سطح استان اجرا می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ساماندهی ۵۲۰۰ گروه جهادی در فارس
  • آنتن شبکه تهران از امشب انتخاباتی می‌شود
  • گزارش برنامه توسعه سازمان ملل و کمیته «اسکوا» از اوضاع غزه
  • فهرست وفاق برای دور دوم مجلس شورای اسلامی در تهران مشخص شد
  • تشکری هاشمی: قرارداد ۲ میلیارد یورویی با چین را فقط در سایت‌ها و فضای مجازی دیده‌ام
  • خلجی: استان تهران یکی از استان‌های محروم است
  • معلمِ متفکر
  • اجرای صد‌ها برنامه طی دهه کرامت در استان تهران
  • سکونت ۵۰ درصد از اتباع کشور در استان تهران
  • ضرورت برگزاری جشنواره فیلم اقوام ایرانی با قدرت و کیفیت